Goda Gábor Mesterszakács

A szakácsszakma legfontosabb pillére az alapok biztos ismerete. Szívesen bemutatom a szakmánk alapjait és az ehhez kapcsolódó recepteket.

Goda Gábor vagyok Konyhafőnök / Szakácsmester / Szakoktató

Már 15 éve dolgozom konyhafőnökként. Vezettem a’la carte éttermeket, catering cégek konyháját, jelen pillanatban egy vidéki 4 csillagos szálloda konyhafőnöke vagyok. Néhány éve elvállaltam egy vendéglátóipari iskola felkérését az ott tanuló diákok szakoktató feladatai ellátására, azóta is dolgozom a gyakorlati képzésben. Ez alatt az idő alatt volt szerencsém sikeres szakács versenyzőt is kinevelni, aki Magyarországot képviselte a 2019-es World Skill versenyen.

Mindig is alapanyag oldalról közelítettem meg a gasztronómiát és hiszek benne, hogy egy igazán kreatív és sikeres szakácsnak óriási alapanyag ismeretre és stabil technológiákra van szüksége. De fontos megjegyeznem, hogy ez egy folyamatosan változó és bővítendő tudás, ahol nem szabad hátradőlni és elhinni, hogy mi már pedig szakmailag készen vagyunk.

Ma is változik a hivatásunk és ezzel együtt az oktatásunk is. Ezért gondolom, hogy a meglévő tudásommal és kreativitásommal segíteni tudok – és akarok is - azoknak a fiataloknak, akik erre a csodálatos szakmára adják a fejüket.

„Vágjunk bele!”

Goda Gábor

  • Tanmenethez kapcsolódó anyagok összeállítása
  • Online előadások
  • Online kurzusok
  • Vizsgafelkészítés
  • Mestervizsga felkészítés

gabor.goda@gasztromentorok.com