Magunkról

                                                                                                                                                 

Néhány szóban nehéz összefoglalni kik is vagyunk és mit is szeretnénk!

A Digitális Mentor Iskola ötletét az Online oktatás hozta. A tavaszi időszakban kialakult egyedi helyzet miatt hoztuk létre a saját online gyakorlati képzésünket, annak érdekében, hogy a képzőhelyeinken tanuló gyakornokok fejlesztése folyamatos legyen. A gyakornokok a vártnál nagyobb lelkesedéssel fogadták és hajtották végre a feladatokat. Arra gondoltunk, hogy továbbfejlesztjük ezt a fajta oktatást és segítjük az iskolai tanárok munkáját. Ezzel tehetünk a jövő szakácsainak, felszolgálóinak és cukrászainak magasabb szintű képzéséért.

Egy jó mentor olyan, mint egy jó szülő: támogat, biztat, ösztönöz és segít. Ahogy a szülők a privát élet kihívásain segítenek át, a mentorok a professzionális fejlődés útján vezetnek és állítanak irányba. A mentori jelenlét azonban a szervezetekben sokszor nem magától értetődő, és főleg nem kötelező. Pedig egy jól kiépített mentorprogram jelentős pozitív változásokat hozhat a fiatal szakemberek életében.

A második ám nem utolsó feladatunk az éttermekben, szállodákban  dolgozó kollégáinkhoz eljutattni a legfrisseb trendeket, előírásokat. Segíteni a munkájukat, a mendenenpi élet rohanásában. Szeretnénk az étterem tulajdonosok segítségére lenni éttermük legoptimálisabb üzemeltetésében, a megfelelő dolgozók kiválasztásában. A tanulók integrálását segítenénk, ma nagyon nehéz a fiatalabb generációkkal való kommunikáció! Ők egy digitális korban születtek és szocializálódtak ezért nekünk ez egy fontos feladat, hogy a mi munkánkba is behozzuk a számukra könnyen feldolgozható és érthető feladatokat az ő nyelvüre lefordítva.

Csapatunk a vendéglátás minden szakmáját képviseli, kollégáim munkájuk mellett a helyi iskolákban is oktatnak.

Magyari Imre, Mesterfelszolgáló Szakoktató

Goda Gábor, Mesterszakács Szakoktató

Varga Gergely, Mesterszakács Mestercukrász Szakoktató

Balázs Ferenc, Mesterszakács éttermi és konyhai üzemeltetési tanácsadó